SHIRLEY STRICKLAND COMMUNITY PAVILLION

DETAILS

Client – McCorkell Constructions

Location – Shirley Strickland Reserve, Ardross

Steel Tonne – 

Project Type –, Structural Steel, Ramps, Handrails and Balustrading

Date/ Year – 2022

Two-storey pavilion incorporating six change rooms, multi-purpose spaces, club room, kitchen and kiosk. The inclusion of an expansive balcony allows viewing area and seating for spectators looking out across the oval.

In conjunction with McCorkell Constructions, the unique structural design incorporates Victoria Ash Glulam beams to give the building stunning timber curves to soften itself into the natural environment and give functional indoor spaces with ample natural light. The post-tensioned concrete floor slab cantilevers 4.5m over the entrance commanding a striking yet inviting entrance.

 

A truly exceptional purpose-built facility and upgrade to the existing reserve meeting a host of the community’s needs and winning the 2023 Master Builders WA Best Civil Engineering Works 5m-10m

Scroll to Top